makelaardij
Vis-Vast
taxatie en advies
Powered by RiDi ©
home
bedrijfsobjecten
Vis-Vast
nieuws
woningen
hypotheken
links
Visvast.net
bedrijfsgebouwen
woningen
nieuws
het bedrijf
hypotheek
links
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend
Aankoop begeleiding

Voor de aan- of verkoop van een woning kunnen wij u diverse services bieden.
Bij de aankoop bepaling van de woonwensen, het zoek traject, het onderzoek en de aankoop van een woning.

Bij de verkoop kunt u denken aan de juiste marketing/doelgroep bepaling voor uw budget en de bepaling van de verkoopprijs. Veel van onze cliënten willen ons gedurende het volledige traject 'achter' zich hebben. Veelal doordat men door een drukke baan geen tijd heeft, maar ook uit gemak en onzekerheid.

Echter een groeiend aantal cliënten wil en kan het voortraject (bepaling woonwensen, zoeken naar een geschikte woning) prima zelf uitvoeren. Door de toenemende transparantie van de woningmarkt en door moderne middelen als internet, woonkranten etc kunnen steeds meer mensen een beeld vormen over wat zij willen en wat er voor aanbod is. Wanneer men daar een beeld van heeft en een leuk huis op het oog heeft, schakelt men ons in.
Wij analyseren dan nauwkeurig of het een goed huis (bouwkundige staat, ligging, toekomstige ontwikkelingen omgeving, etc.) en heel belangrijk of de vraagprijs reëel is. Wij kennen immers de regels en gebruiken. Wij kunnen meteen de onderhandelingen starten en regelen een optie. Wij handelen dan voor u, maar zonder emotie. Wij kunnen een bouwkundige inspectie voor u uit laten voeren. Wij controleren het voorlopig koopcontract op ongebruikelijke bepalingen. Bij vragen diverse offertes van notarissen bij u in de buurt op, die passen bij uw wensen. Wij kunnen u begeleiden bij het zoeken naar een passende financiering en verzekeringsproducten. En wij werken op no cure no pay basis.

Voor de bepaling van uw woonwensen werken wij volgens een stappenplan