makelaardij
Vis-Vast
taxatie en advies
Powered by RiDi ©
home
bedrijfsobjecten
Vis-Vast
nieuws
woningen
hypotheken
links
Visvast.net
bedrijfsgebouwen
woningen
nieuws
het bedrijf
hypotheek
links
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend
Vis-Vast beheermij bv - Het bedrijf

Historie
Het vastgoedbedrijf is (officieel) opgericht in 1978.  Dit bedrijf is als tweede tak ontstaan naast het betonbedrijf Visser Beton (thans Visser Beton en Handel) dat vele betonproducten onder regie en als handelsproduct levert aan de woningbouw en utiliteitsbouw. Visser Beton en Handel op regiebasis  door geheel Nederland samen met diverse betonfabrieken.
Juist omdat ons bedrijf op basis van vakkennis in de betonwereld en staalconstructiewereld ontstaan is, kon de stap naar vastgoed makelaardij gemaakt worden. Het bedrijfsvastgoed wordt in beheer genomen onder de naam Vis-Vast beheermij bv.

Hoofdactiviteiten
Vis-Vast Makelaardij staat voor korte communicatie lijnen doordat aankoop, ontwikkeling, verhuur en beheer in één hand ligt. Vis-Vast beheermaatschappij bv verricht daarnaast de inning van derdengelden, het beheer van beleggingspanden, terwijl advisering zich zowel richt op bedrijven in het Midden- en Kleinbedrijf alsmede op de particuliere woningmarkt .
De kennis op het gebied van advisering is in ruime mate aanwezig omdat enerzijds mevrouw G.M. Visser-Mous, gecertificeerd bedrijfsmakelaar/taxateur (sedert vijftien jaar actief in de wereld van vastgoed advisering en een groot netwerk aan relatiebeheer heeft:
Daarnaast is Vis-Vast Assurantiën een juiste partner voor particulieren, wanneer een financiering en/of verzekering gewenst is. Als specialist voor hypotheken is Radjinder Jaipal aangetrokken. De diversiteit in hypotheekaanbieders geven hem een groot scala aan mogelijke financieringsproducten.

Missie
Professionele regionale adviseur zijn met gevoel voor omgeving en bedrijven bij de ontwikkeling van bedrijfspanden / woningconcepten zodat dit voldoet aan de huidige wensen van de consument.