makelaardij
Vis-Vast
taxatie en advies
Powered by RiDi ©
home
bedrijfsobjecten
Vis-Vast
nieuws
woningen
hypotheken
links
Visvast.net
bedrijfsgebouwen
woningen
nieuws
het bedrijf
hypotheek
links
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend
Bedrijfsobjecten

Kennis in.....regionaal, bedrijfsmatig vastgoed
Vis-Vast is een regionale speler gespecialiseerd in het beleggen, ontwikkelen, verhuren en beheren van bedrijfsmatig onroerend goed in met name de regio groot Opsterland. Wij zijn hierdoor in staat op een goede, persoonlijke en doelgerichte manier aandacht te schenken aan onze panden en hun (potentiële) gebruikers.
Goed in.....advies bedrijfshuisvesting MKB
Specialisatie is het adviseren van bedrijven (MKB), instellingen en particulieren bij alles wat te maken heeft met huren/verhuren, kopen/verkopen van bedrijfsmatig vastgoed. Uw huisvestingssituatie en strategie wordt door onze persoonlijke benadering gekoppeld aan onze veelzijdige vastgoedkennis om tot een beste oplossing voor uw bedrijfslocatie te adviseren.
Vastgoed in.....bereikbaarheid voor huurders
Ons bezoek- en beheerkantoor is gevestigd in het centrum aan de Brouwerswal 22 te Gorredijk aan het water de Compagnonsfeart (Turfroute).
 

 

 

Afbeelding

 

Nijverheidsstraat 10 12, Noordwolde

 

Op een mooie locatie in Noordwolde staat te koop: Loods gebouwd in 2008 Afmetingen van de loods zijn : 12 meter 50 breed en 13 meter 50 lang.  Het geheel is dus 170 vierkante meter.

Verder is er een vergunning voor het bouwen van een ruime woning.

 

€ 159.000,= k.k.

 

 

 

Afbeelding

 

Binnenwei 101, Hemrik

 

Mooie lokatie op ruime kavel dichtbij Sparjebird en bossen Beetsterzwaag. Dit object ligt aan de doorgaande weg van Lippenhuizen naar Wijnjewoude in het dorp Hemrik en biedt vele mogelijkheden. Er mag gewoond worden en bij uitbreiding is de gemeente Opsterland erg welwillend. Het object is opgetrokken volgens de normen van de jaren 80 bouwstijl.

 

Verkocht o.v.b.

 

 

Afbeelding

 

‘T Kiemke, Gorredijk

 

Op een mooie locatie op het industrieterrein de Overtoom te Gorredijk bieden wij u dit perceel van ca 4020 m² grond te koop aan. Het perceel is verhard met min. 18 cm beton en geschikt voor heftruckverkeer. Het terrein is geheel omheind en toegankelijk door twee toegangspoorten.

 

€ 250.000,= k.k.

 

 

Afbeelding

 

De Klok 15, Gorredijk

 

Royale kavel met dubbele loods gelegen op het industrieterrein aan de Overtoom in Gorredijk.

De kavel is een zichtlocatie en goed bereikbaar. De eerste hal is gerealiseerd in 1978 en daarna uitgebreid en verlengd. Het geheel is opgetrokken van damwandplaten, en is voorzien van stalen spanten met een betonvloer. Het buitenterrein is grotendeels verhard.

 

€ 1.500.000,= k.k.