makelaardij
Vis-Vast
taxatie en advies
Powered by RiDi ©
home
bedrijfsobjecten
Vis-Vast
nieuws
woningen
hypotheken
links
Visvast.net
bedrijfsgebouwen
woningen
nieuws
het bedrijf
hypotheek
links
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend
stappenplan

Voor de bepaling van uw woonwensen werken wij volgens een stappenplan

Huren of kopen?
De eerste vraag die aan de orde komt is of u wilt huren of kopen.

Bestaand of nieuwbouw?
Gaat u op zoek naar een bestaande woning of naar een nieuwbouwhuis? Deze beslissing kan deels afhangen van uw persoonlijke voorkeur voor een bepaalde bouwstijl. Maar er zijn ook andere zaken die een rol kunnen spelen.

Woonwensen
Daarnaast is het raadzaam om voor uzelf een overzicht te maken van wat u belangrijk vindt aan een woning en uw woonomgeving. Met het een woonwensschema zet u uw wensen snel op een rij.

Woning in het buitenland
Steeds meer mensen willen een huis kopen in het buitenland. U krijgt in dat geval te maken met andere fiscale regels. Ook moet u zich realiseren dat de mogelijkheden om een huis te financieren bij een geldverstrekker in Nederland in veel gevallen zeer moeilijk is.

Tweede woning
Het kopen van een tweede woning in Nederland kan een belegging zijn of dienen voor recreatieve doeleinden. Wanneer u een hypotheek voor deze woning wilt afsluiten moet u rekening houden met veel complexe zaken.

Haalbaarheid
Als u weet wat u wilt, dan is de volgende stap uw financiële situatie te inventariseren. Bekijk de haalbaarheid van uw woonplannen.
Want ook voor de begeleiding bij aan- of verkoop van uw woning geldt 'Vast en zeker in aan- en verkoop van uw woning'
Vele klanten gingen u al voor!!!!!