makelaardij
Vis-Vast
taxatie en advies
Powered by RiDi ©
home
bedrijfsobjecten
Vis-Vast
nieuws
woningen
hypotheken
links
Visvast.net
bedrijfsgebouwen
woningen
nieuws
het bedrijf
hypotheek
links
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend
Taxatie

Voor de aankoop van een woning wilt u de onzekerheidsfactor zo klein mogelijk maken. Veelal zullen kopers dan ook een taxatie laten uitvoeren om meer inzicht te krijgen in de belangrijke prijsfactoren.
Verkopende partijen hebben reeds een taxatierapport laten maken. Echter dit rapport is enigszins 'gekleurd' doordat de makelaar/taxateur ook kijkt naar het doel van zo'n rapport. Als koper ontstaat dan ook veel de behoefte aan een second-opinion. Wij kunnen voor u of het bestaande taxatierapport scannen/controleren of een volledig nieuw onafhankelijk rapport (laten) maken.
Binnen Vis-Vast Makelaardij zijn twee gediplomeerde makelaars/taxateurs werkzaam. Wij bekijken voor u de betreffende woning van onder tot boven en van binnen en buiten, het liefst ook in de muren en de kruipruimte.

Voor de aankoop van een bedrijfspand kunnen wij een adviesaankoopprijs samenstellen op basis van een taxatie met gebruik van de marktwaardemethode, vergelijkingsmethode en/of huurwaardemethode.

Bent u niet tevreden over uw WOZ-waardebeschikking, en u wilt een bezwaarschrift tegen deze beschikking indienen, dan hebben wij voor u een gediplomeerd WOZ-taxateur